banner

AEAS阅读真题解析

2019年02月01日 909人浏览

  AEAS阅读在考试中是重中之重,要求学生多多练习AEAS练习题,下面小编就为大家介绍一篇阅读题的解析,希望对大家有所帮助。

  题目---Great fun at Camp Gorra!

  The Year Eights have just returned from five days at Camp Gorra. It was a great opportunity for students to get to know each other and to experience the beautiful surroundings in the hills of the Gorra Region. The teachers who went on the trip - Mr Harding, Ms Rafferty and Ms Huang-reported having a wonderful time and that the Year Eight group was very well-behaved and enthusiastic. "We were fortunate this year because it wasn't as cold and windy as it usually is and the river was full enough to enjoy canoeing, "said Ms Rafferty.

  The students were organized into groups and participated in a number of activities that promoted teamwork, planning and cooperation. For the more adventurous students, there were opportunities to try the giant swing, rock climbing, and a ropes course. Of course, canoeing was very popular, with apparently a record number of wet people whose canoeing skills weren't quite up to the more Challenging parts of the Gorra River.


AEAS阅读真题解析


  本题为AEAS常规阅读第一篇节选,阅读主要考察学生能否看懂国外学校的各种校园活动、社交、旅行等活动通知。

  阅读的要求:

  大约300字左右

  要求:抓住重要信息,词汇,快速定位能力,10分钟

  阅读做题方法:

  首先,精读每段首尾句,首尾句作为段落主旨句会包含很多重要信息;阅读答案遵循顺序原则,第一题的答案定位一般会在第一段找到;

  其次,选项中的答案一般会同义替换原文的某个词或某句话;

  最后,遇到同义替换不明显的部分,做题可使用排除法选择最佳答案。

  下面的真题讲解就会用到上面讲到的方法:

  1. Where is Camp Gorra?

  A.  In the city

  B.  In the countryside

  C.  At another school

  2. What skills did the activities at the camp focus on?

  A.  photography

  B.  teamwork

  C.  Canoeing

  3. The weather during the camp was

  A.  Cold

  B.  wet.

  C.  Fine

  阅读解析:

  1. 本题问的关键词是”where”, 回原文定位答案的时候应该着重看文中出现的地点,原文第2句说”It was a great opportunity ......and to experience the beautiful surroundings in the hills of the Gorra Region.”重点词:he beautiful surroundings in the hills. A选项说在城市,B选项说在乡村,C选项为在其他学校,我们根据重点词和排除法,可以选出正确答案为B。

  2. 本题问的关键词是”skills”、”focus on”,我们可以看第二段首句:”The students were organized into groups and participated in a number of activities that promoted teamwork, planning and cooperation.” 原文提到了三种skill,只有B选项提到了其中一种,因此选择B。

  3. 本题问的关键词是”weather”, 原文第一段最后一句:”We were fortunate this year because it wasn't as cold and windy as it ......” 文中说天气不冷不热,因此我们可以选择C。

  以上就是AEAS阅读题的解析,希望大家可以在阅读考试中发挥全力,拿到好成绩,如果想了解更多AEAS短期培训等信息可以在线咨询哦!


了解更多关于澳大利亚中小学入学考试相关情况,请点击:

联系方式

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+61) 2 8970 1053
地址:Suite 601, Level 6, 109 Pitt Street, Sydney,NSW 2000

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 880 6200
电话:(+65) 6636 5655
地址:Blk 212 Hougang St 21,#03-329 (S)530212

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+86-21)6129 9167
地址:中国上海市杨浦区国泰路11号复旦科技园大厦10楼1001室,200433

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+86-25)8652 1500
地址:中国江苏省南京市秦淮区中山东路198号龙台国际大厦裙楼303室,210000
在线咨询
现在联系考试顾问,即可获得专业的留学建议 免费获得
http://www.aaaus.org

机构介绍 网站地图 隐私条款 免责声明 联系我们

友情提示:未经澳大利亚中小学入学考试网书面许可,任何单位或个人不得转载、复制本网站内容;否则我方将依法追究法律责任。 法律顾问:美麦德(北京)律师事务所