banner

澳洲留学考试-AEAS考试词汇专题突破

2019年12月03日 70人浏览

  作为澳大利亚中学的入门考试,AEAS考试的重要性就不用我多说了,AEAS考试毋庸置疑是受众面最广的澳洲中学入学考试。澳洲90%顶级私校要求学生提供AEAS成绩!但是对国内的学生来说,AEAS考试内容还是比较难的,小编为大家整理了一些AEAS考试词汇专题突破的相关资讯,一起去看看吧。

  1. This rock has to be _______ in order to build a road.

  A. blasted

  B. explored

  C. hired

  D. maintained

  2. He did not go to the party last night, which _______ her feelings deeply.

  A. wounded

  B. injured

  C. hurt

  D. injury

  3. When they returned to the river, they found that the boat had _______ away.

  A. framed

  B. frosted

  C. frowned

  D. floated

  4. If you need further information, please _______ our office.

  A. constant

  B. construct

  C. contact

  D. contain

  5. During the war, many soldiers were killed not by _______, but by disease.

  A. bullets

  B. devil

  C. bible

  D. depth

  6. We watched the ship until it became only a _______ in the distance.

  A. point

  B. jar

  C. stove

  D. dot

AEAS考试,AEAS口语,AEAS成绩

  7. The English proverb ‘_______ the rod and spoil the child’ means that if you deep from

  punishing the child, you will spoil its character.

  A. rule

  B. rug

  C. clap

  D. spare

  8. The _______ was only sentenced to pay a fine of $10,000.

  A. worm

  B. trial

  C. tube

  D. criminal

  9. Higher education in China is free but the _______ for entrance is strong.

  A. comparison

  B. consequence

  C. competition

  D. crawl

  10.The light is too _______ for me to read. I can not stand any more.

  A. rid

  B. ripe

  C. soup

  D. dim

  11.The water _______ from the tap and damaged all the books in my study.

  A. sprayed

  B. puzzled

  C. inclined

  D. exported

  12. In the United States, congress makes the laws and the President _______ them.

  A. orders

  B. conquers

  C. executes

  D. hedges

  13. She is too _______ to answer questions in the class.

  A. eagle

  B. cough

  C. eager

  D. couch

  14. We enjoy seeing the glorious _______ of the rising sun.

  A. beams

  B. beans

  C. beef

  D. bead

  15.In the _______ English reading course, the students have to read a lot.

  A. extensive

  B. mechanical

  C. mercury

  D. opera

  16.He gave up his study in college in _______.

  A. bundle

  B. butcher

  C. ash

  D. despair

  17.Several people _______ the car accident.

  A. witnessed

  B. proved

  C. swallowed

  D. drugged

  18.They will _______ the project with the necessary funds.

  A. refer

  B. relate

  C. furnace

  D. furnish

  19.I took it for _______ that you wouldn’t come here again.

  A. grand

  B. tame

  C. granted

  D. thumb

  20.He was sent to London on a special _______.

  A. missing

  B. missile

  C. mission

  D. mistress

  21.This light shelf is strong enough to _______ all the books here.

  A. wipe

  B. wax

  C. survey

  D. sustain

  22.The _______ Court is the highest court in the United States.

  A. Vital

  B. Thunder

  C. Reverse

  D. Supreme

  23.Our university has an international student exchange _______ with the University of Wyoming in the United States.

  A. procession

  B. provision

  C. profession

  D. program

  24.He ________ of me the best way to go.

  A. investigated

  B. inquired

  C. frightened

  D. resorted

  25.Mr. White tried to _______ this job through the influence of his father.

  A. harness

  B. fetch

  C. curse

  D. obtain

  参考答案:

  1.A 2.C 3.D 4.C 5.A 6.D 7.D 8.D 9.C 10.D 11.A 12.C 13.C 14.A 15.A 16.D 17.A 18.D 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.B 25.D

  以上就是AEAS考试词汇真题的介绍,AEAS口语的水平是学生英语综合能力的体现,只要你们能够真正避免不敢开口的尴尬,多说多练,每一个考生的口语水平都会很快得到提高的。有什么不了解的可咨询在线老师,了解更多考试的消息可关注我们。祝大家都取得满意的AEAS成绩


了解更多关于澳大利亚中小学入学考试相关情况,请点击:

联系方式

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+61) 2 8970 1053
地址:Suite 601, Level 6, 109 Pitt Street, Sydney,NSW 2000

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 880 6200
电话:(+65) 6636 5655
地址:Blk 212 Hougang St 21,#03-329 (S)530212

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+86-21)6129 9167
地址:中国上海市杨浦区国泰路11号复旦科技园大厦10楼1001室,200433

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+86-25)8652 1500
地址:中国江苏省南京市秦淮区中山东路198号龙台国际大厦裙楼303室,210000
在线咨询
现在联系考试顾问,即可获得专业的留学建议 免费获得
http://www.aaaus.org

机构介绍 网站地图 隐私条款 免责声明 联系我们

友情提示:未经澳大利亚中小学入学考试网书面许可,任何单位或个人不得转载、复制本网站内容;否则我方将依法追究法律责任。 法律顾问:美麦德(北京)律师事务所