AEAS词汇考试如何得高分,多做真题

2020年03月13日 376人浏览

  作为澳大利亚中学的入门考试,AEAS考试的重要性就不用我多说了,其实,对于AEAS考试的备考,首先要了解的一定是AEAS词汇考试。AEAS是Australian Education Assessment Service, 澳大利亚教育评估服务机构的简称,成立于1985年,30年来一直致力于为准备进入澳大利亚初高中学习的国际学生提供高水平的综合性测试服务。小编为大家整理了一些AEAS词汇真题的相关资讯,一起去看看吧。

  AEAS词汇真题模拟题哪里有?下面带来部分AEAS词汇真题模拟题。

  1、 This rock has to be _______ in order to build a road.

  A. blasted

  B. explored

  C. hired

  D. maintained

  2、 When they returned to the river, they found that the boat had _______ away.

  A. framed

  B. frosted

  C. frowned

  D. floated

  3、 During the war, many soldiers were killed not by _______, but by disease.

  A. bullets

  B. devil

  C. bible

  D. depth

  4、 The English proverb ‘_______ the rod and spoil the child’ means that if you deep from

  punishing the child, you will spoil its character.

  A. rule

  B. rug

  C. clap

  D. spare

  5、 If you need further information, please _______ our office.

  A. constant

  B. construct

  C. contact

  D. contain

  6、 In the United States, congress makes the laws and the President _______ them.

  A. orders

  B. conquers

  C. executes

  D. hedges

AEAS考试,AEAS词汇,AEAS成绩

  7、He gave up his study in college in _______.

  A. bundle

  B. butcher

  C. ash

  D. despair

  8、 We enjoy seeing the glorious _______ of the rising sun.

  A. beams

  B. beans

  C. beef

  D. bead

  9、The _______ Court is the highest court in the United States.

  A. Vital

  B. Thunder

  C. Reverse

  D. Supreme

  10、Mr. White tried to _______ this job through the influence of his father.

  A. harness

  B. fetch

  C. curse

  D. obtain

  11、He ________ of me the best way to go.

  A. investigated

  B. inquired

  C. frightened

  D. resorted

  12、I took it for _______ that you wouldn’t come here again.

  A. grand

  B. tame

  C. granted

  D. thumb

  13、 We watched the ship until it became only a _______ in the distance.

  A. point

  B. jar

  C. stove

  D. dot

  14、 He did not go to the party last night, which _______ her feelings deeply.

  A. wounded

  B. injured

  C. hurt

  D. injury

  15、The water _______ from the tap and damaged all the books in my study.

  A. sprayed

  B. puzzled

  C. inclined

  D. exported

  AEAS词汇真题模拟题答案:

  1、A 2、D 3、A 4、D 5、C 6、C 7、D 8、A 9、D 10、D 11、B 12、C 13、D 14、C 15、A

  以上就是小编为大家整理的关于澳大利亚AEAS考试词汇真题的全部内容。小编提醒大家在AEAS考试的备考过程中需要多做AEAS真题,总结一些比较常考的AEAS考试内容。关于AEAS考试你还有什么问题吗,联系我们获取更多AEAS考试资讯。祝大家都取得满意的AEAS成绩

了解更多关于澳大利亚中小学入学考试相关情况,请点击:

联系方式

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+61) 2 8970 1053
地址:Suite 601, Level 6, 109 Pitt Street, Sydney,NSW 2000

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 880 6200
电话:(+65) 6636 5655
地址:Blk 212 Hougang St 21,#03-329 (S)530212

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+86-21)6129 9167
地址:中国上海市杨浦区国泰路11号复旦科技园大厦10楼1001室,200433

澳大利亚中小学入学 考试网学生服务中心

客服热线:400 850 6500
电话:(+86-25)8652 1500
地址:中国江苏省南京市秦淮区中山东路198号龙台国际大厦裙楼303室,210000
在线咨询
现在联系考试顾问,即可获得专业的留学建议 免费获得
http://www.aaaus.org

机构介绍 网站地图 隐私条款 免责声明 联系我们

友情提示:未经澳大利亚中小学入学考试网书面许可,任何单位或个人不得转载、复制本网站内容;否则我方将依法追究法律责任。 法律顾问:美麦德(北京)律师事务所